Blandade aktiviteter hos Ladyamris

 

     
  Vilket härligt vårväder! massor av blommorna har slagit ut tog lite kort med tjejorna och blommor
Milan och husse har börjat cykla, bra motion får båda två!

     
   

 

 

  Hos Yvonne på besök

Vi var hos Yvonne och hälsade på, Redmama's systrar kramades o pussades för fullt, så söta tillsammans. Kevin blev lite avundsjuk han fick inte vara med. Yvonne klippte Milan så fint, hon ska följa med Yvonne på SSRK utställning till Högbo.

 

 

 

 

 

 

   

 

 

   

 

 

 

Besök

Nu har den vackra Kenzo nordisk juniorvinnare 2008 varit på besök, så han och Chelsea är parade, vilka fina valpar det kommer att bli!!! Leveransklara till midsommar mer info på valpsidan


Vi har ett par hundar på besök, jag har en liten toypudel Gloria, jättesöt och liten! Anna fick en amris söta Carma att passa!
Vi var och hälsade på Milans handler Sandra som har fått en så söt valp Sandy, den ville vi ta med hem. Men snart har Chelsea en hel kull vi kan gosa med. Ja Lord du är söt oxå!

 

     
   

 

 

Våra lekfulla amrisar en vacker skogsdag!

   

 

 

 

Söndagsträff

En söndag i januari kom Yvonne och klippte hundar, så fint som bara hon kan, med sig hade hon Bell och Trollet. Sandra badade Lord som hellre hade gosat med tjejorna, mums!

Anna kom med sina killarna och Lilli så Elvira gav dom och Ted gitarrlektion. Gunmari och Jossan kom och  socialtränade Candy och Snäckan.

Det var fullt hundhus med full aktivitet!

     

 

   

 

 

Bolllek en regnig helg

En regnig söndag då varken hundarna eller vi ville gå ut så samlade vi ihop Chelseas alla röda bollar och det är många hon älskar dom. Vi satte igång och leka med dom fick full fart på buffarna oxå. Både dom och vi fick lite inomhusmotion. Vad gör ni för lekar med era hundar? Skriv gärna i gästboken.

 

 

 

 

   

 

 

Vinter promenader i Älvsjöskogen

Vi hade en mycket trevlig Julhelg med hundpromenader och lek i skogen. Efter promenad blir man ju både törstig och trött, men husse tar ju all plats i korgen när buffsystrarna vill vila.

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

Jul och Nyår 2008

Tjejorna poserade så fint för Jul och Nyårs korten men tröttnade till slut och ville ut i skogen och springa istället. Fin tomte va? Gissa vem det är :).

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2008 © Ladyamris